1. Picaturi afrodisiace

  Picaturile afrodisiace sunt destinate imbunatatirii vietii sexuale si de cuplu provocand placeri maxime, nebanuite si aducand un plus de armonie in viata dumneavoastra sexuala.

  aparat tuns zonele intime
  Aparat de tuns Be Bare - pret : 45 LEI
  Aparat electric pentru eliminarea parului din zonele intime. Acest aparat Be Bare aranjeaza si scurteaza firele de par cu cel mai mare profesionalism, neexistand pericolul de a te taia sau irita.

  afrodisiac cantharis
  Picaturi Cantharis - pret : 69 LEI
  Un afrodisiac puternic ce ofera ambilor parteneri o stimulare sexuala intensa, marindu-le pofta pentru sex. Picaturile Cantharis cresc intr-un mod uimitor libidoul femeii cat si virilitatea barbatului, avand o actiune rapida.

  picaturi intarzierea ejacularii
  Picaturi Chinese Brush - pret : 65 LEI
  Pentru intarzierea ejacularii si prelungirea actului sexual, picaturile Chinese Brush reprezinta cea mai eficienta solutie. Aceasta solutie chinezeasca actioneaza deosebit de eficient, micsorand hipersensibilitatea penisului.

  picaturi afrodisiac puternic
  Picaturi Drop Sex - pret : 55 LEI
  Aceste picaturi se recomanda celor cu probleme de frigiditate sau impotenta dar si celor ce-si doresc placeri sexuale mai intense. Picaturi Drop Sex sunt un afrodisiac puternic ce actioneaza rapid la nivelul organelor sexuale imbunatatind circulatia sangelui.

  picaturi afrodisiac impotenta
  Picaturi Muira Puama - pret : 100 LEI
  Picaturi afrodisiac pentru imbunatatirea performantelor sexuale, cresterea apetitului sexual si eliminarea problemelor de impotenta. Picaturile Muira Puama ofera stimularea puternica a apetitului sexual.

  picaturi afrodisiac
  Picaturi Power Play - pret : 80 LEI
  Picaturi afrodisiac pentru stimularea sexuala a ambilor parteneri si imbunatatirea performantelor sexuale. Power Play stimuleaza glandele sexuale si intensifica placerile actului sexual. Acest afrodisiac puternic actioneaza local la nivelul organelor sexuale.

  picaturi afrodisiace, stimulare sexuala
  Scharfmacher Tropfen - pret : 80 LEI
  Picaturi afrodisiace destinate ambilor parteneri pentru stimularea sexuala puternica si imbunatatirea vietii sexuale. Scharfmacher Tropfen contin ingrediente a doua plante cunoscute pentru efectele sale de afrodisiace ce stimuleaza sexual.

  picaturi stimulare sexuala
  Picaturi Spanische Fliege - pret : 55 LEI
  Picaturi afrodisiace pentru stimularea sexuala a ambilor parteneri. Spanische Fliege actioneaza rapid si eficient la nivelul organelor genitale intensificand circulatia sangelui, placerile sexuale crescand.

  Picaturi Spanish Fly Hot
  Picaturi Spanish FLy Hot - pret : 60 LEI
  Picaturi pentru stimularea organelor sexuale atat feminine cat si masculine. Picaturile Spanische Fly Hot sunt un afrodisiac puternic destinat ambilor parteneri pentru cresterea liboului si excitare puternica.

  picaturi efect afrodisiac
  Picaturi Tonic Desire - pret : 65 LEI
  Picaturi cu efect afrodisiac puternic destinate ambilor parteneri pentru marire apetit sexual si pofta sex si pentru stimularea vietii sexuale a cuplului. Picaturile Tonic Desire actioneaza local la nivelul organelor genitale.

  picaturi dispozitie sex
  Picaturi Cantha Drops - pret : 65 LEI
  Aceste picaturi vin in ajutorul cuplurilor ce-si doresc o intensificare a placerilor. Picaturile Cantha Drops Strong maresc dispozitia pentru sex si placerile ce le implica actul sexual. Au un efect rapid la nivelu organelor genitale.

  zahar afrodisiac
  Sex Sugar - pret : 69 LEI
  Zahar afrodisiac pentru stimularea sexuala intensa a ambilor parteneri. Sex sugar este recomandat ambilor parteneri pentru cresterea libidoului si stimulare sexuala, pofta pentru sex crescand. Performantele sexuale vor fi imbunatatite.

  zahar afrodisiac femei
  Liebes Zucker - pret : 72 LEI
  Zahar afrodisiac special conceput pentru femei, Liebes Zucker excita organele sexuale feminine si este absorbit usor de catre organism. Acest puternic afrodisiac are ca efect imbunatatirea libidoului si stimularea intensa a organelor sexuale.

  Ai nevoie de ajutor in alegerea produsului ?
  Departamentul nostru specializat in probleme sexual va sta la dispozitie gratuit prin intermediul serviciului telefonic de asistenta clienti pentru alegerea produsului potrivit.

 2. crema excitatie clitoris

  Crema excitare clitoris - 79 RON


  Comanda telefonic afrodisiace