1. Tablete afrodisiace naturale

  Tabletele afrodisiace sunt destinate in primul rand maririi performantelor sexuale dumneavoatra, pentru imbunatatirea comportamentului in timpul actului sexual sau pur si simplu pentru provocarea excitatie.

  Tablete Corrige
  Tablete Corrige - pret : 98 LEI
  Pentru eliminarea problemelor de ejaculare prematura si prelungirea actului sexual va recomandam tabletele Corrige A. Ingredientele speciale ce le contin aceste tablete actioneaza rapid si eficient la nivelul penisului micsorand hipersensibilitatea penisului.

  Tablete Erotisin
  Tablete Erotisin - pret : 80 LEI
  Produs special creat pentru stimularea sexuala a penisului si imbunatatirea erectiei. pastilele Erotisin ofera o crestere considerabila a erectiei intr-un timp foarte scurt, mentinuta puternica pe intreg parcursul actului sexual.

  Spray Potenz Starker
  Spray Potenz Starker - pret : 78 LEI
  pastile destinate sexului masculin puternice stimulente sexuale cu rol de imbunatatire si crestere a potentei masculine. pastile Potenz Starker contin ingrediente active de muira-puama si damianae.

  Spanische Fliege
  Spanische Fliege - pret : 79 LEI
  pastile afrodisiac destinate ambilor parteneri pentru stimularea sexuala si cresterea libidoului. Spanische Fliege, un afrodisiac puternic pentru cresterea apetitului sexual si intensificarea placerilor din timpul actului sexual.

  Tablete Start Up
  Tablete Start Up - pret : 62 LEI
  Capsule sub forma de supliment nutritiv din extracte naturale foarte eficiente ce ajuta la imbunatatirea, cresterea si mentinerea unei erectii puternice. Start Up actioneaza rapid la nivelul penisului intensificand circulatia sangelui.

  Tablete Venicon
  Tablete Venicon - pret : 64 LEI
  Tablete cu rolul imbunatatirii erectiei si a maririi potentei penisului pentru un act sexual de calitate. Tabletele Venicon imbunatatesc vizibil erectia penisului actionand rapid si eficient la nivelul penisului intensificand circulatia sangelui.