1. Afrodisiace, stimulente sexuale

  Efectul afrodisiac, stimulent sexual natural

  Sub denumirea de afrodisiace sunt incluse atat produse, cat si diverse modalitati practice ce amplifica erotismul, stimuland astfel trairile amoroase. Acestea sunt substantele naturale ce au efecte stimulente din punct de vedere sexual, asupra persoanei care le utilizeaza. Cu alte cuvinte, orice substanta naturala sau activitate care stimuleaza dorinta sexuala intra in categoria afrodisiacelor. In toate culturile, fie ele stravechi sau moderne, se regasesc diverse afrodisiace sub denumiri diferite. Aceste substante si retete au puterea de a provoca marirea poftei sexuale, cresterea libidoului, amplificarea performantelor sexuale sau chiar eliminarea problemelor de impotenta sau frigiditate.

  Afrodisiacele terapeutice pot fi impartite in: substante naturale care confera senzatia de caldura in corp, eliminand frigiditatea si cele care elimina inhibitiile. Vom aminti doar cateva dintre aceste afrodisiace : ginsengul, care evoca forma penisului, Muira Puama denumit si copacul potentei devenit foarte cunoscut in lumea medicala datorita efectelor favorabile asupra starii fizice, actiune revigoranta si antistres, totodata creste apetitul si performantele sexuale masculine. Damiana, o planta cunoscuta inca din vremurile antice pentru tratarea steriliatii, a impotentei, libidoului scazut, Cantarida, un puternic afrodisiac ce stimuleaza sexual puternic. Toatea aceste afrodisiace sunt deja bine cunoscute si folosite de majoritatea producatorilor de stimulente sexuale fiind deosebit de eficace.

  Actiunea acestor afrodisiace este simpla, ofera imbunatatirea sistemului circulator, automat individul se va bucura de o buna irigare cu sange a zonelor inferioare, implicit a organelor sexuale. Astfel individul se va putea bucura de o sensibilitate sporita la nivelul organelor sexuale, frigiditatea si impotenta fiind eliminate. Intreg corpul va fi mai receptiv la stimuli deci si la cei excitanti sexual. Amintim totusi faptul ca, cel mai bun si mai important afrodisiac de care are nevoie un cuplu sanatos si afectuos este si va ramane intotdeauna iubirea, insotita de spontaneitate si creativitate. Cuplurile ar trebui sa stie ca o viata sexuala efervescenta, interesanta si variata este absolut necesara pentru a evita plictiseala ce ar putea aparea in cadrul unei relatii amoroase.

 2. spray ejaculare precoce penis

  Spray ejaculare precoce - 77 RON


  Comanda telefonic afrodisiace